
Keçiboynuzlu
bol sütlü
drajeler
Tıp biliminin kurucusu İstanköylü Hippokrates ve Bergamalı hekim, ilk eczacı Galenos’un sağlık için önerdiği besinler arasında keçiboynuzu da yer alır.
Keçiboynuzu baklagiller familyasında yer almasına rağmen bir bakliyat ya da bakla değildir.
Keçiboynuzu meyvesi, “hüdayinabit” bir baklagilin özgün lezzete sahip, tek bir karpelden gelişen, legümen meyvesidir.


Keçiboynuzlu
bol sütlü
Fındık Draje
Türk mutfak kültürünün ve
Türk el sanatlarının geleneksel malzemesi dövme bakırdan kazanlarda kavurduğumuz fındıkları, gene kendi üretimiz olan keçiboynuzlu bol sütlü arche çikolatamızla kaplıyoruz.


Keçiboynuzlu
bol sütlü
Yerfıstığı Draje
Türk mutfak kültürünün ve
Türk el sanatlarının geleneksel malzemesi dövme bakırdan kazanlarda kavurduğumuz yerfıstığı, gene kendi üretimiz olan keçiboynuzlu bol sütlü arche çikolatamızla kaplıyoruz.












